Nie jesteś zalogowany na forum.
![]() |
Witaj na forum Riders Of The Rising Sun...
» Jeśli jeszcze nie jesteś naszym użytkownikiem, dołącz do nas i zarejestruj się już teraz! » Osoby które są chętne aby wstąpić do klubu zapraszamy do działu "nabory". » Osoby które są w klubie mają dostęp do ukrytych działów i funkcji forum. |
Strony: Poprzednia 1 2 3
TEMAT ZAMKNIĘTY
hehe no , no ja jeszcze nigdy nie widziałem na czacie aby Paweł rzucał mięsem
Nagrodą dodatkową, po kursie zakończonym sukcesem, będzie odcisk ust pani profesor - na serwetce, po konsumpcji tłuściutkiej pizzy
to teraz czeka mnie resocjalizacja
Nagrodą dodatkową, po kursie zakończonym sukcesem, będzie odcisk ust pani profesor - na serwetce, po konsumpcji tłuściutkiej pizzy
albo pączka z nadzieniem różanym...
Ostatnio edytowany przez POINTMAN (16 marca 2011 (15:39))
WoT:(Pref. EU1) Pointman0 | Armored Warfare: Pointman0 |Steam: POINTSHADOW
3RIDE4LIFE!
KIDZIPL napisał/a:Nagrodą dodatkową, po kursie zakończonym sukcesem, będzie odcisk ust pani profesor - na serwetce, po konsumpcji tłuściutkiej pizzy
albo pączka z nadzieniem różanym...
Obecnie pani profesor zajmuje się konsumpcją czekolady o smaku jogurtowym. Wczoraj był to grejpfrut o średnicy 12 cm.
(Kidzi propozycja wysłania Ci czapki z jednej połówki jest nadal aktualna )
Ktoś tam coś wspominał o mięsie. Na mięsie się nie znam, a kultury nigdy za wiele. Jeśli nawet nie pisze ani nie wypowiada karygodnych słów to na pewno w myślach to robi
.
Proszę się zgłosić do mnie wraz z kuponem. Odbędziemy kulturalną rozmowę w ramach której bonusowo nauczę Cię dobrych manier.
Ostatnio edytowany przez NAUGHTYGIRL1 (16 marca 2011 (17:17))
Strony: Poprzednia 1 2 3
TEMAT ZAMKNIĘTY
▲ W GÓRĘ | 2010-2018 © ROTRS.pl All rights reserved. | DESIGNED BY NITRODESIGN.EU |