Nie jesteś zalogowany na forum.
![]() |
Witaj na forum Riders Of The Rising Sun...
» Jeśli jeszcze nie jesteś naszym użytkownikiem, dołącz do nas i zarejestruj się już teraz! » Osoby które są chętne aby wstąpić do klubu zapraszamy do działu "nabory". » Osoby które są w klubie mają dostęp do ukrytych działów i funkcji forum. |
Strony: 1
TEMAT ZAMKNIĘTY
Siemka
Team BTR organizuje mistrzostwa (więcej informacji tutaj: https://www.facebook.com/wwwBornToRaceP … 4838027409) i szukamy chętnych do nich
Potrzeba 7 osób (6 + 1 rezerwowy), zgłaszajcie swoją kandydaturę w tym temacie.
1. SALUSIK
2. MANIANEZ
Ostatnio edytowany przez Adrian98PL (19 września 2013 (16:07))
Jak C4 wystartuje to ja też :>
Brake pedal ? U mean the Pussy pedal.
Pierwwsza mysl... "nice mozna by sie pokazac i pocisnac reszte zrobijajaca sie w grze..."
ale po tym od razu przypomnialo mi sie ze do NFS W ostatnio juz nie wchodze, bo nie ma po co i kolejna mysl... "dzizas... w tej grze? to juz lepiej w mario kart pograc albo quake live, na jendo wyjdzie, a te gry chociaz sa dopracowane... "
tak wiec ja to czarno widze i jakos niespecjalnie czuje chec brania w czym kolwiek zwiazanym z NFS W udzialu....
PS: lub parafrazujac Freda z chlopaki nie placza "po tym co tam ugralenm to niechce mi sie z innymi nawet muchu ubic..."
Ostatnio edytowany przez POINTMAN (17 września 2013 (14:24))
WoT:(Pref. EU1) Pointman0 | Armored Warfare: Pointman0 |Steam: POINTSHADOW
3RIDE4LIFE!
Mogę wpaść, jeno muszę obadać temat.
ja się piszę na te siurpryze
Strony: 1
TEMAT ZAMKNIĘTY
▲ W GÓRĘ | 2010-2018 © ROTRS.pl All rights reserved. | DESIGNED BY NITRODESIGN.EU |