Nie jesteś zalogowany na forum.
![]() |
Witaj na forum Riders Of The Rising Sun...
» Jeśli jeszcze nie jesteś naszym użytkownikiem, dołącz do nas i zarejestruj się już teraz! » Osoby które są chętne aby wstąpić do klubu zapraszamy do działu "nabory". » Osoby które są w klubie mają dostęp do ukrytych działów i funkcji forum. |
Strony: Poprzednia 1 2 3
TEMAT ZAMKNIĘTY
Master of Puppets? Ja bym chciał spotkać cię w grze miszczu ... najlepiej dzisiaj godz 21-22 i możemy zobaczyć czy jestem mocny tylko w gębie.
Najlepiej dzisiaj będzie, jak nie będziesz mnie wkur**ał .. O 21-22, myślisz, że siedzę przed kompem jak ty, bo czas mi przez palce przelatuje Kiedyś się spotkamy .. w bliżej nieokreślonym czasie.
Jestem tego samego zdania co C4M3L3ON, dla mnie sparing jest unieważniony.
P.S. Pisze się "mistrzu" zamiast ..
Oj, to pojechałeś mu po rajtach teraz.
1. 'Miszczu' pisze specjalnie dla twojej wiadomości. // nie ściemniaj, masz z gramatyką na bakier ..
2. Filmików nie nagrywaliśmy bo miała od was jedna osoba nagrywać i to tyle w tym temacie.
3. Dla ciebie cross moge być o 19 skoro dla ciebie za późno o 22. // o 19 oglądasz dobranocke, ja o tej porze 2 letniego synka usypiam ..
4. Sparing się odbył jak już powiedziałem i wyniki "nie zostaną" usunięte z naszej strony. // sparing "nie FairPlay" się odbył, a "wasza strona" mnie g*wno obchodzi
5. Point może mi powiesz że w wyścigach ze swoimi kumplami jeździsz i ramujesz swoich byle być 1 na mecie. Nie zrozumiałeś tego co miałem na myśli... // FAIRPLAY, poszukaj co to oznacza ..
Myślałem, że jesteś doroślejszy, z twoich wypowiedzi wynika, że masz max. 18 lat ..
//CROSSCOMP
Sparing się odbył jak już powiedziałem i wyniki "nie zostaną" usunięte z naszej strony.
No to jak go uznałeś to dobrze, my nie, bo nie podobały nam się te wasze zagrywki i to co o was mówią.
Koniec tematu, ema.
1...
5. Point może mi powiesz że w wyścigach ze swoimi kumplami jeździsz i ramujesz swoich byle być 1 na mecie. Nie zrozumiałeś tego co miałem na myśli...
Doskonale to zrozumiałem, bo jechałem w tym sparingu i doskonale pamiętam Ocean View gdzie jechałem za "ściana" wasza, a gdy się udało mi z wami zrównać to chociaż byłem po zewnętrznej zakrętu wciąż byłem naciskany.
WoT:(Pref. EU1) Pointman0 | Armored Warfare: Pointman0 |Steam: POINTSHADOW
3RIDE4LIFE!
Strony: Poprzednia 1 2 3
TEMAT ZAMKNIĘTY
▲ W GÓRĘ | 2010-2018 © ROTRS.pl All rights reserved. | DESIGNED BY NITRODESIGN.EU |