Nie jesteś zalogowany na forum.
![]() |
Witaj na forum Riders Of The Rising Sun...
» Jeśli jeszcze nie jesteś naszym użytkownikiem, dołącz do nas i zarejestruj się już teraz! » Osoby które są chętne aby wstąpić do klubu zapraszamy do działu "nabory". » Osoby które są w klubie mają dostęp do ukrytych działów i funkcji forum. |
Witam serdecznie. Z tej strony Ewa o 22-letnim doświadczeniu z zakresu obserwacji życia na ziemi.
Forum znam poprzez zaznajomienie się z niejakim MAKEL'em. Poza aktywnym studiowaniem, znajduję od czasu do czasu chwilę na gry komputerowe, które jak mi się zdaje, łączą nas wszystkich.
Gry w które najczęściej pykam w ostatnim czasie to:
* Multi Theft Auto - MTA San Andreas.
* Warframe
* World of Tanks
Poza tym uwielbiam gry RPG, MMORPG, Strategiczne, Skradanki (np Hitman), Przygodowe, niektóre Symulacje i oczywiście ścigałki!
Jeśli chodzi o gry sieciowe (lub MMORPG) spotkałam się z takimi tytułami jak: Last Chaos, Rohan, Runes of Magic, Forsaken World, War Thunder, Rocket League i oczywiście nasz kochany poczciwy Need for Speed World, ukryty już jedynie w naszych wspomnieniach (a szkoda, z tym tytułem chyba najlepiej się zgrałam). Cóż.. trzeba szukać nowości.
Na zakończenie pragnę dodać iż średnio radzę sobie z ogarnianiem forum... nie wiem gdzie czego szukać, ale mam nadzieję że się nie pogubię.
Pozdrawiam
~ NELDA
Oho, świeża krew, zapraszamy na DiRT i na SB
Brake pedal ? U mean the Pussy pedal.
Witaj. Mówisz że grasz w World of Tanks?, już cię lubię Pod jakim Nickiem można cię tam spotkać?
Akurat niestety mam czasowy problem jeśli chodzi o moje konto na WoT... Jak tylko ogarnę sytuację i wrócę do gry to z pewnością się odezwę.
W Dirta też grasz?
Czyżby ban za nielegalne mody?
WoT:(Pref. EU1) Pointman0 | Armored Warfare: Pointman0 |Steam: POINTSHADOW
3RIDE4LIFE!
Świeża dupa ? Opaaa !
w Dirta coś tam grałam, ale nie przypadł mi za bardzo do gustu, jednak jeśli zajdzie potrzeba, no to można będzie pograć.
▲ W GÓRĘ | 2010-2018 © ROTRS.pl All rights reserved. | DESIGNED BY NITRODESIGN.EU |