Nie jesteś zalogowany na forum.
![]() |
Witaj na forum Riders Of The Rising Sun...
» Jeśli jeszcze nie jesteś naszym użytkownikiem, dołącz do nas i zarejestruj się już teraz! » Osoby które są chętne aby wstąpić do klubu zapraszamy do działu "nabory". » Osoby które są w klubie mają dostęp do ukrytych działów i funkcji forum. |
Witam was
Jestem Vice Liderem ATL Squad. Chcielibyśmy wyzwać was na klanówkę między naszymi klanami . Zaznaczam na wstępie że liczy się oczywiście dobra zabawa i sama przyjemność z tej imprezy!.
Wzór wyzwania:
Nazwa klanu: ATL Squad ( AboveTheLaw Squad )
Adres strony klanu: http://atlsquad.cba.pl/index.php
Data założenia klanu: 09.09.2012
Auto: Lamborghini Miura Concept
Trasy:
1. Petersburg Dam
2. Dover Street
3. Verona Tunel
4. Paradise Hotel
5. Spade Street
6. North Bay&Harbour
Termin: 29.09.2013 Godzina do ustalenia lecz my proponujemy jakąś późną np. 18/19/20.
Zasady:
1. Jedziemy 2x 2 vs 2 ( CO NAJMNIEJ JEDNA OSOBA Z KLANU MUSI NAGRYWAĆ W SWOJEJ GRUPIE! ).
2. Jedziemy autem rozwalonym lub STOCK
3. Nie używamy Power Up'ów ani skilli
4. Osobę którą wywali w trakcie wyścigu czekamy na nią 5minut. Jeśli po upływie 5minut zawodnik się nie stawi drużyna przegrywa walkowerem wyścig który jechali ( NIE KLANÓWKĘ )
* Inne istotne informacje:
Punktacja:
Miejsce 1 - 3pkt
Miejsce 2 - 2pkt
Miejsce 3 - 1pkt
Miejsce 4 - 0pkt
Ostatnio edytowany przez DariouATL (23 września 2013 (21:28))
No to jest 1 chętna osoba i można zacząć temat
Jak rozumiem są potrzebne minimum 2 osoby i będzie się jechało 2 trasy.
Co do 4 zasady, to jak wyżej Jaroo pisał, po wywaleniu 5 minut to wartość względna w NFS W, bo może się komuś udać wbić za chwile, a może mu wyskoczyć jakiś błąd przy logowaniu lub ładowaniu gry i wejdzie dopiero po 6 minutach więc ciężko mówić o walkowerze gdy gra nie jest do końca stabilna i może wywalić się każdemu bez względu na okazje.
Jeszcze 3 zasada odnośnie skili jak rozumiem, że jak ktoś ma jakieś skille w aucie to nie musi ich wyciągać, tylko nie używać i każdy podczas sparingu będzie ruszał z max obrotów bez idealnego startu, czy się mylę?
Ale poczekajmy na jeszcze jedna chętna osobę i może rezerwowego, bo jak wyżej pisałem, NFS W może działać 1h ok, a 2h wywalać co jakiś czas jak mu się spodoba, więc dobrze było by mieć 3 osoby przed sparingiem, by w razie czego 2 na pewno pojechały.
WoT:(Pref. EU1) Pointman0 | Armored Warfare: Pointman0 |Steam: POINTSHADOW
3RIDE4LIFE!
Zakładam że na serwerze Apex, to ja na rezerwowego.
Profile: Test Drive Unlimited 2 - GregorJ67
The Crew - Gregor67PL
Dirt 3 - Gregor 67PL
To ja się zgłaszam
heh ja odpadam niestety przy tym aucie,
Miure odebrałem na Szykanie przez pomyłkę
ale jakbyście chcieli się ścigać Challengerem Conceptem to dajcie znać
albo jeśli dopuścicie M1 Procar ( ma bardzo zbliżone osiągi do Miury Concept)
Ostatnio edytowany przez MANIANEZ (24 września 2013 (15:46))
"A co do zasady nr 4, zamiast walkoweru może osoba, którą wywaliło dostanie 0 pkt tak jakby ostatnia dojechała?" - Też tak może być .
POINTMAN - 4 osoby z klanu muszą jechać, po dwie na grupę . Jedziemy 2x ( 2 vs 2 ).
Tak serwer APEX
▲ W GÓRĘ | 2010-2018 © ROTRS.pl All rights reserved. | DESIGNED BY NITRODESIGN.EU |