Nie jesteś zalogowany na forum.
![]() |
Witaj na forum Riders Of The Rising Sun...
» Jeśli jeszcze nie jesteś naszym użytkownikiem, dołącz do nas i zarejestruj się już teraz! » Osoby które są chętne aby wstąpić do klubu zapraszamy do działu "nabory". » Osoby które są w klubie mają dostęp do ukrytych działów i funkcji forum. |
Jak w temacie. W tym wątku możemy pochwalić się tym, jak bardzo jesteśmy przystojni, ewentualnie w przypadku kobiet - Jakie są piękne.
PS. Administrator zabronił wstawiania nagich zdjęć - Więc jak już chcecie takowymi się dzielić, to pisać do mnie na priv ( W przypadku kobiet) ( W przypadku mężczyzn też^^)
Odinstalowałem moralność i zainstalowałem piekło.
Eh, czasem mnie przerażasz Emilu, zwłaszcza pisząc takie teksty
Więc jak już chcecie takowymi się dzielić, to pisać do mnie na priv ( W przypadku kobiet) ( W przypadku mężczyzn też^^)
Mnie bardziej niż nie możność ujrzenia dziewczyn, boli fakt, że dużo osób doszło, a ja nie wiem jak mają na imię..., więc może przy okazji jak już ktoś coś wrzuci to chociaż napisze coś w stylu "Siema, Andrzej jestem"
A zdjęcie dorzucę jakieś później
WoT:(Pref. EU1) Pointman0 | Armored Warfare: Pointman0 |Steam: POINTSHADOW
3RIDE4LIFE!
tamtego zdjęcia forum nie chciało przyjąć i wstawiło cenzurę wiec wstawiam jeszcze raz
Cześć jestem Adam [bo niektórym sprawia problem wymawianie mojego nicku ;p ]
A imię moje to Dawid
KIDZIPL: Przeniosłem. Powielaniu tematów mówimy stanowcze : raczej nie !
Ostatnio edytowany przez ZIPOLL83PL (20 stycznia 2011 (00:04))
No ludzie, dawajcie fotki.
Oto cyfrowa wersja waszego admina na zachętę:
Jak pojawi się więcej zdjęć w temacie to wstawię normalne zdjęcie.
Ja już swoje fotki pokazywałem, więc dziś tematyczna - choć śniegu ni ma ...
Ale ponoć jeszcze ma być !
Karola, jaka zamyślona No a Cam.. super zdjęcie
Ostatnio edytowany przez YATTAMANKA (21 stycznia 2011 (16:01))
▲ W GÓRĘ | 2010-2018 © ROTRS.pl All rights reserved. | DESIGNED BY NITRODESIGN.EU |